neděle 16. února 2014

Kopnutí

Už přes týden to nosím v sobě, tak je načase to sem napsat. Milý vesmíre, Universum, velice moc si přeji, aby se zavedl takový systém, že kdykoliv na mě na obrazovce vyskočí nějaká stupidní reklama, nebo cokoliv jiného, co mě jen obtěžuje aniž by mi to něco hodnotného přinášelo, tak aby s tím vyskočeným oknem tam bylo i tlačítko, které když zmáčknu, tak toho, co vytvořil tu reklamu, něco kopne do prdele. Dejme tomu, že by měl na sobě namontovaný pás s automatickou nohou, která by ho kopla do patřičných míst vždy, když se někomu nebude líbit to, co vytvořil.


Protože tady jsou lidé, kteří zcela beztrestně obtěžují masy lidí po celém světě, a nic jim nedává zpětnou odezvu. A to není dobře. Kdyby tu ta zpětná odezva byla, myslím, že by se moc dobře rozmýšleli, co budou do světa vypouštět.

2 komentáře:

  1. a to ještě netušíš, že existuje aplikace adcash, krerá ti při při každém příjmu SMS či hovoru nejprve zobrazí reklamu, tu musíš odkliknout a pak teprve se dostaneš dál. Pokud chceš podporovat takový systém, můžeš si dokonce budovat síť a šířit to a tím si vytvořit pasivní příjem. Ale to asi není nic pro tebe, co? To bys do mobilu kopnul tak, že by odletěl minimálně na Měsíc :-))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ale to víš, že tuším, Ale o jakém systému to tady hovoříš? To není žádný systém !! To je PASYSTÉM! Nesmyslné oďublávání, pižižlování, to k ničemu nevede!! Z toho a pasivní příjem? Pche - to je parodie na pasivní příjem !
      Ale v jednom máš pravdu, já bych do toho kopnul, to byletělo, ale né na ten náš Měsíc, ale až na ten Jupiterův nejméně!!! :DD
      ZdařBůh.

      Vymazat