pondělí 14. července 2014

Kdo je to "Bůh" ?

To, co nám přenechaly předchozí generace je v mnoha ohledech jen zmatek, chaos a nepochopení hlubších souvislostí. Takže nám naši předkové třeba nikdy nemohli adekvátně odpovědět na náš dotaz: "Kdo, nebo co je to Bůh, jakou má podobu a jestli vůbec existuje ?"

Já zde přicházím s vlastním názorem, s vlastním vysvětlením, které mi ale dává stoprocentní smysl a které se mi s přibývajícím časem zdá víc a víc pravdivější. Nikoho nenutím aby souhlasil, ale mnoha lidem může být tento článek přínosem, protože jim zodpoví otázky, které je možná mnohokrát napadaly, anebo ukáže souvislosti, kterých si zatím třeba nevšimli.

Tak tedy můj výklad:

Pletou se tu dvě věci - bůh jako fyzická obdoba určité humanoidní postavy a bůh jako energie, přírodní a vesmírný zákon, který vám vše plní.

To první má spojitost s mimozemšťany, kteří za prvé stvořili člověka k obrazu svému a za druhé protože byli inteligentnější, tak se nám jevili jako ti vševědoucí, chodili jsme si k nim pro rady, oni měli nadpřirozené schopnosti (rozuměj - vyspělou technologii, jako paprsky smrti, prsteny a obleky neviditelnosti, apod..) a sídlili samozřejmě kde jinde než v nebi. Doslovně, tedy v létajících lodích buď už v atmosféře, anebo za Karmanovou hranicí na orbitě.
A tak když se v historických spisech zmiňuje válka bohů - k níž skutečně došlo, jsou k tomu důkazy po celém světě, tak došlo k válce právě těchto dvou mimozemských civilizací.

Ta druhá se týká vesmírného zákona, který dnes už kvantová fyzika a její nejnovější objevy potvrzují. Tedy, že naše myšlenky mají ohromnou moc a schopnost měnit realitu. Když si člověk něco opravdu přeje, tak se mu to splní. Ta forma toho přání má určitá pravidla. Odtud, když se člověk modlí k "Bohu" a něco od něj požaduje, tak mu to často také bůh splní a pomůže mu. Není to ale bůh, ale naše vlastní síla myšlenky, naše vlastní víra a přesvědčení. V bibli lze najít dost souvislostí k této podobě boha, protože se tam třeba říká: Proste a dostanete. Tlučte a bude vám otevřeno.
Anebo: blahořečen budiž ten, kdo uvěří, aniž by spatřil.
Anebo: Ježíš říká: Bůh nerozdává podle zásluh. Ale ten kdo má, bude mít ještě víc a ten kdo nemá, příjde o všechno....
To jsou přesné definice tohoto univerzálního systému, koho víc zajímá jak to funguje, lze dohledat v "esoterické" literatuře, autoři: Pierre Franckh, Bärbel Mohr, Valerij Sinelnikov, anebo film: Tajemství, apod...

Tento zákon, který ti plní přání, tak má dvě strany ostří, ten zákon ti totiž splní úplně každé přání, a protože má člověk často sklony k různým slabostem, neumí si správně přát, apod, tak se pak v životě často dějí věci, které máme v oblibě shazovat na boha, že je krutý, apod. Kdo ale zná pravidla, podle kterých se hraje, nemůže svádět vinu na boha, nebo osud, ale chápe, že si všechno tvoří sám ... (v bibli - je to má vina, má velká vina...)

Nechápu, proč se tohle neučí na základních školách, příjde mi to jako nejdůležitější věc pro život.... 


4 komentáře:

  1. Anonymní31/8/14 14:03

    Toto je popis len vitálneho "Neba".
    Jdi dál, nekonečne dál a objavíš vyššie Nebo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář, i když jsem ho plně nepochopil. Snad se vám článek líbil.

      Vymazat
  2. Anonymní21/9/14 22:37

    Super! Já už dlouho dlouho věřím v sílu myšlenky a vnitřní sílu lidí. Vy jste to dokázal jen napsat a lépe definovat. 100% souhlasím se vším ;-) R.Marushack

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano ano, takových je nás čím dál více, děkuji za komentář.!

      Vymazat